FinSkills

Waarom FinSkills?

FinSkills biedt u flexibele oplossingen aan op maat. Onze ervaren rekruteerders zoeken voor u op basis van uw behoeften en bedrijfscultuur het ideale finance profiel. Dit kan zowel op permanente of tijdelijke basis, fulltime of parttime basis tot zelfs op dagbasis. Zodoende kan uw onderneming zich voor 100% focussen op haar kernactiviteit: ondernemen!

Recrutering van financiële talenten & digitale transformatie. FinSkills is de partner bij uitstek voor het werven en selecteren van Junior- en Senior dossierbeheerders.

 

Recruitment

Wie?

Wij beschikken over een jarenlange kennis specifiek in de boekhoud-/accountantswereld, met knowhow, ervaring en netwerk. Ons team bestaat uit digitale, HR, en marketing experten met jarenlange ervaring in financiële software (zowel implementaties, opleidingen en blijvend advies), aansluitend hierop volgen wij de nieuwe technologieën die leven binnen uw sector op de voet op, zodoende u steeds door ons op de hoogte gehouden wordt.

Daarnaast bieden wij dan ook de nodige begeleiding bij opstart. Uw huidig personeel kan zich tevens ook laten begeleiden, opleiden bij het optimaliseren van gebruik van bestaande of nieuwe software toepassingen in uw kantoor.

Ons team

Business, career and recruitment concept - young asian woman smi

Ons aanbod

Wij bieden een oplossing aan binnen 3 verschillende takken :

We gaan professionals plaatsen op tijdelijke en specifieke opdrachten of projecten waarbij continuïteit en stabiliteit belangrijke factoren zijn voor jullie onderneming. Deze optie is ook mogelijk voor vaste dagen per week.

Wenst u meteen iemand aan te nemen op uw eigen payroll? Als erkend werving- & selectiekantoor stelt FinSkills voor om een kandidaat onmiddellijk aan te werven onder vast contract.

Op aanvraag kunnen wij ook ondersteunen bij de optimalisatie van uw financiële processen of bij de continue bijscholing van uw financiële team.

Profielen

Welke profielen zoeken wij voor u ?

  • Boekhouding
  • Financieel Management
  • Business control
  • Dossierbeheerder Junior/Senior boekhoudkantoor
  • Dossierbeheerder Junior/Senior accountantskantoor
Accountant by workplace

Wil u graag meer weten?

Dan komen wij met plezier bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking!